Wil je een bijdrage leveren aan de Fair Grounds?

Super, daar worden we heel blij van! Een bijdrage leveren kan op meerdere manieren.

Met elk kopje Tea of Life draag je al bij. Dat kan zowel thuis als op kantoor. Drink met je collega's dus een lekkere kop Tea of Life. Nog geen Tea of Life thee op kantoor? Vraag ernaar bij degene die de inkoop doet. Ook is Tea of Life verkrijgbaar via Jumbo, Dekamarkt en drogisterij DA.

Donaties zijn van harte welkom. Dit kan via Triodos Bank Nederland, rekeningnummer: IBAN NL53TRIO0390369667 t.a.v. de Fair Grounds Foundation.

Contact details

Fair Grounds Foundation
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
+31 (0)183 - 407490
info@fair-grounds.org

Facts

Keurmerk

Op de verpakking van Tea of Life vind je het Fair Grounds Foundation keurmerk. Omdat de Fair Grounds Foundation vanaf 2021 ook in India actief is, is er een nieuw logo. Waar in het vorige logo de contouren van Sri Lanka zichtbaar zijn, is het nieuwe logo niet geografisch gebonden. Een vrolijk logo dat verwijst naar de elementen die zorgen voor dat heerlijke kopje thee: de zon, de aarde, de theeplant en water.

In de naam van de Foundation komen de worden ‘Fair’ en ‘Grounds’ voor. Dit staat voor eerlijke handel, eerlijke producten, goed zijn voor de aarde en eerlijke motivatie. 

Bestuur

Het bestuur van de Foundation wordt gevormd door Pim J. Oostrom (voorzitter), Jeanine Robbe (vice-president) en Margriet Oostrom (secretaris). Het bestuur werkt belangeloos voor de Foundation. Daarnaast zijn vier werknemers vanuit Axxent actief betrokken bij de besluit- en uitvoering over de projecten. 

Fondsen

Naast donaties worden fondsen gecreëerd door het reserveren van een vast bedrag van € 0,25 per kilo over verkopen van Tea of Life  welke in Sri Lanka wordt geproduceerd. Ook de merken Art of Tea en Urban Tea Garden leveren een mooie bijdrage van € 0,50 per kilo. Daarnaast draagt Frellsen €0,30 per kilo bij.

ANBI

De Foundation is opgericht in november 2009, is een algemeen nut beogende instelling (ANBI goede doelen) en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30273952 RSIN 8215 06 316.

Jaarverslag

Het meest recente jaarverslag kunt u hier downloaden. Controle op cijfers en opmaak jaarrekening van de Foundation geschiedt pro deo door Van Oers Accountancy & Advies.