Fondsen voor dit project werden gefinancierd uit de reservering van € 0,50 per kilo verkochte Sunleaf thee van Axxent Masters in Tea en de mooie bijdrage van Van Oord Marine Ingenuity uit Nederland. Bij het kinderdagverblijf zijn tevens speeltoestellen geplaatst zoals schommels en wipwaps, hetgeen middels een donatie vanuit de medewerkers van onze bankier Rabobank Alkmaar e/o werd mogelijk gemaakt. Daar werd op gepaste wijze bij stil gestaan. Bij de opening waren tevens een aantal ambassadeurs van de PW Foundation uit Nederland aanwezig. Zij overhandigden een mooie cheque ter waarde van €500,- aan de Fair Grounds Foundation.

Het vervulde ons met dankbaarheid dit project samen met het Vellaioya Estate te kunnen realiseren.

Met de opening van dit verblijf heeft de Fair Grounds Foundation sinds de oprichting in 2009 inmiddels vijf kinderdagverblijven gefinancierd op thee plantages in Sri Lanka. We beschouwen het een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid de staat van de gebouwen in goede conditie te behouden, zodat ook in de toekomst nieuwe generaties van dit mooie verblijf kunnen genieten en er in vrijheid kunnen spelen.

Wij danken het estate en alle vrienden van de Fair Grounds Foundation hartelijk voor het mogelijk maken van dit project en wensen alle betrokkenen een mooie toekomst in goede gezondheid.